Kisbéren wellness hotel eladó

2568 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeretne egy fantasztikus wellness hotelt vásárolni? Vagy nyugdíjas otthont, idősotthont, oktatási központot kialakítani? Kisbéren kínálom eladásra a Kincsem Wellness Hotelt. Kisbér Győr-Tatabánya-Székesfehérvár-Veszprém-Pápa között helyezkedik el, a 81. sz. főút mellett.

A hotel 2000-ben, a wellness részleg és az új szobák 2008-ban épültek. 2021-ben felújították az épületet.
4170 m2-en, három helyrajzi számon fekszik a szálloda. 2300 m2-en, két szinten 30 kényelmes szobával rendelkezik. A szobák különböző kategóriájúak, 2-3 ágyasak. Minden szobában kábeltévé, hűtő, wifi, klíma van.
A földszinten 55 fős étterem, recepció, konyha, 80 m2-es konferenciaterem, 15 fős tárgyaló, a wellnessrészleg, valamint a gépészet, raktárhelyiségek vannak.

A wellness részlegen 28-30 fokos 12,5x6 méteres medencét, 28-30 fokos, 60 cm mély gyerekmedencét és 34-36 fokos pezsgőfürdőt, valamint merülőmedencét alakítottak ki. Emellett finn és infraszauna, gőzfürdő. öltözők, masszőrhelyiség, edzőterem, szolárium is kialakításra került.

A padlásteret újabb 15 szobával lehet bővíteni, a tervrajzok rendelkezésre állnak. Lehetőség van lift kialakítására is.
A villamos ellátás 3x16 A, plusz 1x16 A, plusz 3x50 A. A területen levő 120 m mély, fúrt kút ivóvíz minőségű vizet biztosít. A fűtés dupla rendszerű, központi gázfűtés, megújuló energiával működik.

Saját parkoló áll a vendégek rendelkezésére. A külső részen grillezési lehetőség, külső medence várja a vendégeket.

Nem csak Kisbér, ahol lovarda, a Mini Magyarország , hanem a környék is számtalan lehetőséget kínál a szabadidő aktív eltöltésére: a pannonhalmi apátság, a tatai Öreg-tó, Cseke-tó, a tatai vár, a bábolnai arborétum, a veszprémi állatkert, a pápai fürdő, a komáromi erőd, az Oroszlány melletti majki kamalduli remeteség, a zirci arborétum, a kislődi Sobri Jóska kalandpark, a pannonhalmi, móri, ászári borvidék, az eplényi sípálya, a túrázókat a Bakony és a Vértes erdeje várja…

Keressen, ha ennek a jó helyen lévő, tágas, barátságos, kényelmes hotelnek az új tulajdonosa szeretne lenni. Irányár: 420 millió Ft+ ÁFA

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Vágó Péter

Vágó Péter

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 399 1371
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.