Ámulatba ejtő dunai panoráma! Családi ház sok extrával!

3923 Nyomtatás Ajánlás Facebook

ÁMULATBA EJTŐ PANORÁMA! OTTHONOS, IGÉNYES CSALÁDI HÁZ SOK EXTRÁVAL!

Egy olyan otthont kívánok eladásra Komáromban, ami kevés embernek adatik meg. Családi ház top minőségben, igényes kivitelezéssel, medencével, és ami a legfontosabb, hogy a Duna csodálatos panorámája tárul Ön elé.

A családi ház elhelyezkedését, méretét, elrendezését, műszaki állapotát, felszereltségét, kényelmét tekintve minden igényt kielégít. A ház 1998-ban épült és 2009-ben teljes felújításon esett át. A telek területe 1455 m2 és saját lejárója van a Dunapartra. Az épületegyüttes két részből áll. A bejáratnál egy dombba süllyesztve található a két beállásos 37 m2-es garázs, innen nyílik egy nagy méretű tároló, valamit a garázs fölött egy irodának kialakított helyiség helyezkedik el. Közvetlenül a mellette lévő épületben található a konditerem, fürdőszoba és a finn-relax szauna. Így az első lakrész hasznos alapterülete 115 m2. Az udvar panoráma felőli részében helyezték el a lakóházat, ami 126 m2-es + 35 m2 terasz. Ez magába foglal egy nagy előszobát hatalmas beépített szekrénnyel, 3 hálószobát, egy gardróbszobát, egy mosókonyhát, nappali + étkezőt, egy konyhát, egy fürdőszobát, és egy mellékhelyiséget. Így adja ki a ház területe az összesen 241 m2-t.

A szobák mérete és a ház elrendezése kiváló. A ház a nagyméretű ablakoknak köszönhetően nagyon világos. A garázs és a mellette lévő épületek fűtése konvektoros, a lakóépületben padlófűtés illetve radiátorok vannak. A terek tágasak, főként a nappali és étkező, ahonnan kiléphetünk a teraszra és a medencés kertbe. A nyári estéken hatalmas feltöltődés a szabadban elfogyasztott vacsora és utána egy mártózás a medencében. A 60 m3-es (10x4m-es) medence fűthető, kovácsoltvas és polikarbonát emelhető fedéssel, automata keringető rendszerrel van ellátva. Extrák: nyakzuhany, ellenáramoltató, levegő buzgár, lépcsőn-levegő és vízbefúvásos masszázs elemek.

A lakótérben és az udvarban is minőségi, igényes burkolatok vannak. A kert rendszeresen gondozott, gyönyörűen parkosított, nagyon sok díszcserjét és bokrot ültettek a tulajdonosok. A Dunaparton és a kertben is automata locsolórendszer került kiépítésre. Az udvar végében egy 20m2 fedett kerti pavilon és egy 12m2 szerszámos faház van.

Családok, párok, egyedülálló személyek is igazi álom otthonra találnak, ahol a szürke hétköznapok is felhőtlen boldogságban fognak eltelni, páratlan adottságokkal rendelkező környezetben. Az ingatlan az M1-es autópályától néhány percre található, így az ingázóknak is tökéletes választás.

Éljen Ön is varázslatos környezetben! Nyaraljon minden nap otthonában!

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. Hiteltanácsadás-ügyintézés. Ingatlanjogi ügyvéd, energetikus egy helyen, az Ön kényelme érdekében! Keressen bizalommal, akár hétvégén is: 06703643376

Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 364 3376
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.